CUINA.CAT
10/05/2024CUINA i Tarannà Viatges amb Sentit organitzem un viatge gastronòmic exclusiu a Istanbul, una experiència única per descobrir els sabors vibrants i les delícies culinàries que han seduït els paladars durant segles en la intersecció de dos continents, Europa i Àsia. Una ciutat amb una història rica i molta diversitat cultural que no és només un tresor arquitectònic, sinó també un paradís per als amants del bon menjar.
Coneixerem Istanbul Getty Images
Dia 1 (11 d'octubre) - Sopar inclòs
Arribada, al matí, a Istanbul. A la tarda, passejada per la ciutat antiga per començar a impregnar-nos de la vida, del color i de les olors de la ciutat. Sopar a Deraliye Restaurant, per descobrir la cuina otomana, que és el resultat de la fusió de diverses influències culturals i geogràfiques fruit de l'extensió de l'imperi que, entre els segles XIII i XX, comprenia parts importants d'Europa, Àsia i Àfrica.
Dia 2 (12 d'octubre) - Pensió completa
Després d'esmorzar, visita a tres llocs emblemàtics: Santa Sofia, l'Hipòdrom Romà i la Mesquita Blava. Després d'un matí ple d'història, dinar a Durumcu Mustafa, un autèntic tresor de menjar local i street food. A la tarda, visita als socs més vibrants de la ciutat: el Gran Basar i el Mercat de les Espècies, per perdre'ns entre carrerons plens de colors i d'aromes i degustar els Turkish delight. Per sopar, serà el moment d'assaborir el dóner kebab, una veritable delícia turca que combina carn rostida, pa de pita i salses irresistibles.
Dia 3 (13 d'octubre) - Pensió completa
Després d'un bon esmorzar, creuer pel Bòsfor, l'estret que divideix Europa i Àsia, abans de participar en una classe de cuina turca que servirà per preparar el dinar, amb l'ajuda d'experts locals, a l'Acadèmia de les Arts Culinàries d'Istanbul. A la tarda, visita al barri de Karakoy i a Karakoy Gulluoglu, que, des del 1843, ven les millors baclaues d'Istanbul, per tastar-les acompanyades de cafè turc. La jornada culminarà amb la visita a la Torre de Gàlata i un sopar amb els plats més típics de la gastronomia turca, com el kokoreç i el dolma, una combinació deliciosa de verdures i fulles de parra farcides de carn o verdura.
Dia 4 (14 d'octubre) - Esmorzar inclòs
Al matí, després d'esmorzar, visita a la cisterna Yerebatan, coneguda com la cisterna de la basílica, i als barris de Fener i Balat, que destaquen pels carrers estrets i empedrats plens d'història. Després, temps lliure fins a l'hora d'anar cap a l'aeroport.
Recorrerem el basar de les espècies Getty Images
Dates
Preu
El preu inclou:
El preu no inclou:
Tastarem les delícies de la cuina turca Getty Images
La sol·licitud d'inscripció s'ha de fer emplenant el formulari en línia de la web de Tarannà Viatges. S'assignarà un registre d'entrada a cada petició amb el qual es cobriran les places disponibles, i la resta quedarà en llista d'espera.
La reserva quedarà formalitzada amb el pagament del 40% de l'import del viatge. S'haurà de fer 24 hores després d'haver rebut les instruccions. Si el pagament no es fa, el torn passarà al primer de la llista d'espera. El pagament de la resta de l'import es farà un mes abans de la sortida.
Trobareu tots els detalls, informació ampliada sobre els vols i els allotjaments previstos, els requisits per poder viatjar, les mesures de seguretat higienicosanitàries i la sostenibilitat en el viatge al web de Tarannà.
En vols més?
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: