Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Fruita seca del pacaner, arbre nacional de l'estat nord-americà de Texas, regió de la qual és iriginària i on, l'any 1846, es va aconseguir empeltar, potenciant-ne l'explotació. Emparentat amb les nostres nogueres, el fruit, quan perd la coberta verda, té la closca completament llisa. La llavor, és a dir, la nou, és més allargassada i llisa que la nostra, que recorda clarament. Molt energètica i amb un elevat percentatge (més del 60 %) de greixos, que són, però, insaturats i, per tant, beneficiosos, aquesta nou té dos inconvenients: tendeix a ranciejar ràpidament i absorveix fàcilment qualsevol olor. Amb un plat tradicional del sud dels EUA com és el pastís d'aquestes nous, s'empra també per a altres pastissos, per enriquir gelats i farcir peces d'aviram. Solen preparar-se, també, recobrint-les de xocolata.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: