Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tradicionals de les nostres postres, on formaven part dels volts de Nadal o de la grana de capellà, després decantada cap a les fruites seques, amb l'excepció de la pansa i la figa seca, poden ser d'albercoc (mitges fruites espinyolades) o de préssec (polpa tallada en espiral). Les primeres, assecades tradicionalment al sol, conserven el gust, el color i el toc lleugerament àcid de l'albercoc. Justament el que les fa imprescindibles per als guisats o els rostits de carns blanques, com l'aviram o el porc. El fet d'estar conservades no vol dir que siguin immortals. En podem retardar el declivi tenint-les tapades en un pot hermètic, mai en bossa de plàstic, perquè no perdin humitat excessiva ni s'endureixin.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: