Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El pagell (Pagellus erythrinus) és un peix parent de l’orada, la mabre o el déntol, tots ells anomenats espàrids pel fet de tenir un cos comprimit. La seva carn, que és molt blanca i magra, és gastronòmicament interessant i molt fàcil de pair. És un peix apte per fer amb qualsevol preparació al forn damunt d’un llit de verdures i amb una bona vinagreta d’alls i farigola. També es pot coure a la brasa, acompanyat d’una bona amanida o d’una escalivada. Al’hora de la compra, guaiteu bé les ganyes, que siguin ben fresques. Abans de cuinar-lo, escateu bé tot el cos, talleu les aletes dorsals, escapulars i anals, i obriu-lo per buidar-lo de les tripes. Nutricionalment, és ric en proteïnes i vitamines dels grups A i B.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: