Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

És una variant del clàssic paté de campanya francès, que s'elaborava principalment a la Cerdanya i que es va anar estenent per l'Alta Ribagorça, l'Alt Urgell, el Ripollés i el Berguedà. De color marronós i molt energètic, en trobareu en botigues i restaurants dels Pirineus. El pa de fetge s'elabora amb fetge de porc i cansalada viada. També inclou cotnes, ous, sal, pebre, all, julivert i, en alguns casos, llet. Es bull el fetge i es trinxa, juntament amb el greix i la carn per formar una pasta homogènia, a mesura que s'hi van afegint la resta d'ingredients. Es conserva en motlles, pots de vidre o en la mantellina del fetge. Es sol menjar damunt d'una llesca de pa amb tomàquet.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: