Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Emparentat directament amb les nostres tupines, el confit d’ànec és un preparat gascó de la carn d’aquest animal posada en sal durant un cert temps i, després, cuita a baixa temperatura en el mateixgreix de l’animal fins que queda ben tendra. Posteriorment, s’envasa amb el mateix greix, que actua de protector de la carn en recobrir-la. Tradicionalment fet amb totes les parts de l’animal (ja sigui ànec o oca), l’èxit dels magrets d’ànec arran del fenomen de la 'nouvelle cuisine' francesa ha acabat convertint el tradicional confit en un sinònim de cuixa d’ànec, tot i que les ales, els pedrers i els colls també es preparin amb aquesta mateixa tècnica. Després, aquest preparat es converteix en plat, generalment, fent-ne una cocció al forn amb greix, que deixi la pell cruixent, i acompanyant-lo amb guarnició d’amanida, patates fregides o similar.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: