Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Varietat de pera estiuenca d'origen italià, malgrat que l'Estat espanyol, en particular, la regió de Ponent i Jumilla, en sigui un dels productors principals. Coneguda també com a 'coscia', data del segle XIX, de la regió de la Toscana, i és la pera més apreciada per preparar les tradicionals peres al vi negre. De mida mitjana i pela fina, el fruit, inicialment, és verd clar, i, en madurar, presenta una zona rosada a la part on li toca el sol, per tornar-se completament groga quan completa la maduració. La polpa, blanca, fina i força sucosa, té un gust dolç pronunciat i un lleuger perfum que la fan força agradable, i especialment indicada per completar taules de formatges, a les quals aporta contrast. Malgrat tot, la millor manera de consumir-la és com a fruita fresca, ja sigui al final o, si es prefereix, al començament de l'àpat. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: