Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

És el lluç jove, petit, de menys de 2 kg. És un dels peixos blancs més apreciats. Té el llom de color gris, el ventre i els costats de color argentat. És ric en sals minerals, proteïnes i vitamina B, i té poc greix. És un peix de bon aprofitar, sense aletes ni tripes. El cap i la cua fan un bon fumet. De la part més comestible, feu-ne filets, enfarineu-los i fregiu-los o feu-los a la planxa, al vapor o a la papillota. Si us agrada amb l’espina, talleu-lo a rodelles i enforneu-los amb patata, ceba i oli d’alls i farigola.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: