Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Pollastre jove i, per tant, de mida reduïda, resultat d’un creixement convencional escurçat —uns 30 dies, aproximadament—, cosa que el fa ideal, tant pel pes de l’animal net i plomat, com per la composició de la seva carn. D’entre 400 i 600 grams, és ideal per a la cuina de les parelles o dels 'singles', mentre que les poques calories de la carn, encara poc feta, el converteixen en un aliment dietèticament recomanable. Amb diferències més que evidents entre els exemplars criats de manera industrial i els de ramaderia artesana, la carn d’uns i altres s’adapta perfectament a les noves modes culinàries, tant a les de tocs orientals i coccions ràpides, com a les més convencionals, a la planxa, en què l’animal es 'cou à la crapaudine', és a dir, obert per l’esquena i aplanat abans de posar-lo a la barbacoa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: