El cebiche és el Plat Favorit d'Òscar Broc

El periodista considera que el cebiche dóna color a la seva vida gris

Òscar Broc a 'Arucitys'

Òscar Broc a 'Arucitys'

“El cebiche és una bofetada de gust i acidesa que la meva vida gris, insípida i rutinària agraeix moltíssim... i és una magnífica medicina per a ressaques.” El periodista no només ressalta el gust exòtic del ceviche sinó que li atribueix una qualitat que nosaltres almenys desconeixiem: curador de ressaques.

Crític

Òscar Broc és un periodista que es dedica al món de la crítica. El seu currículum engloba col·laboracions amb programes de temàtiques diverses, com l''Arucitys', que s'emetia a 8TV, on feia de crític de televisió; "Cabaret Elèctric" d'Icat, que es dedicava a fer crítiques de sèries, i a Playgroundmag.net de música. Actualment treballa a RAC1 i a 'El País', on fa de crític gastronòmic, parlant de menjar, restaurants i còctels.

Busquem el nou Plat Favorit

CUINA celebra el concurs "El Plat Favorit dels Catalans" des del 2016, entre diverses propostes gastronòmiques tradicionals. Enguany, busquem quin és el plat internacional que més agrada a Catalunya, amb propostes procedents de Veneçuela, Itàlia, el Liban i el Japó. T'animem que hi participis i que optis a guanyar premis com àpats a restaurants, entrades a hotels i lots de productes que se sortejaran entre els votants.

 

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.