Amb aquest plat, el restaurant Spoonik participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1.  Per a la massa: poseu la meitat de la farina i la sal en un espai prou ampli per treballar la massa, barregeu-ho una mica i espereu 5 min perquè s'hidrati. Pasteu-ho i aneu-hi incorporant la resta de l'aigua, a poc a poc. Vigileu que la massa no quedi molt aigualida. Sabreu que està al seu punt quan deixi d'enganxar-se a les mans. Rectifiqueu-ne el punt de sal. Coeu-les al carbó o a la planxa, i aneu-les girant fins que agafin color.
  2.  Per al farciment: poseu tota la carn submergida en aigua al foc. Aneu desgreixant el brou. Deixeu-la coure fins que la carn es pugui desfer fàcilment sola. 
  3. Deixeu-la temperar en el propi brou. Desfeu la carn i reserveu-la.
  4. Talleu la ceba i l'all a la brunesa i sofregiu-ho. Feu el mateix amb la pastanaga i l'api.
  5. Talleu els pebrots en bastons i afegiu-los al sofregit. Afegiu-hi el vi blanc i el brou de la cocció.
  6. Afegiu-hi el llorer, l'orenga, la paprika, la sal i el pebre. Un cop reduït, afegiu-hi tomàquet triturat. Un cop llest, afegiu-hi el coriandre i el julivert. 
  7. Deixeu-ho temperar i barregeu-ho amb la carn. Farciu la massa amb la carn. 

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

REVISTA CUINA

Portada 233

Vietnam. L'últim secret del rebost asiàtic.

  • Panellets per tots sants
  • Sobrassada

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

19,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.