Preparació

  1. Salpebreu la cansalada, poseu-la amb una bossa al buit amb un raig d'oli i coeu-la 12 h a 78 ºC.
  2. Poseu el Torró d'Agramunt en una olla amb una mica de brou, deixeu-lo que es vagi coent i quan estigui una mica desfet tritureu-lo.
  3. Per una altra banda, poseu la ceba, tallada molt petita, a la paella. Quan estigui ben daurada, tireu-hi l'arròs i cobriu-lo una vegada amb el brou. Quan l'arròs ho hagi absorbit, cobriu-lo per segona vegada amb la barreja que heu obtingut amb el Torró d'Agramunt i el brou.
  4. Talleu la poma a quadrats.
  5. Marqueu la gamba a la planxa, vigilant que no quedi massa cuita.
  6. Munteu el plat i serviu-ho.

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat