Preparació

  1. Per al brou: afegiu l’aigua a l’olla i quan comenci a bullir afegiu-hi el peix previament net. Deixeu-ho bullir 1 h i 30 min, aproximadament. Quan estigui, coleu-ho.
  2. Sofregiu la ceba i l’all fins que comencin a daurar-se, i afegiu-hi els crancs i les galeres fins que estigui tot ben fregit. Després, afegiu-hi el pebre vermell, espereu un minut, vigilant que no es cremi, i afegiu-hi aigua del brou fins que quedi cobert. Deixeu que bulli 10 min i afegiu-ho al brou de peix.
  3. Preparareu la picada abans de fer els fideus. Fregiu tots els ingredients, poseu-los dins d'un moter fins que quedi tot picat i afegiu-hi una mica d’oli que hagi quedat després de fregir la picada.
  4. En una paella poseu l’oli, els fideus rossos i dos grans d’all sense pelar i fregueu-los amb molt de compte (perquè no convé que agafin un color massa fosc i siguin de gust amargant). Tot seguit, afegiu-hi el brou bullent, i després poseu una cullerada de postres de picada fins que el brou redueixi i els fideus quedin lligats. Podeu servir-los amb un allioli fet a casa.

REVISTA CUINA

portada 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Receptes amb llenega

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

portada 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Receptes amb llenega

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat