Preparació

  1. Prepareu un brou amb les carns, el sagí i les mongetes.
  2. Deixeu-lo bullir un parell d’hores escumant-ho de tant en tant.
  3. Afegiu a l’olla la col, les pastanagues, les patates i els porros.
  4. Feu la pilota barrejant les carns amb l’ou, la sal, el pebre, l’all, el julivert i la molla de pa. Quan sigui consistent, enfarineu-la.
  5. Al cap d’una estona afegiu-hi els fideus i la pilota, i, en l’últim moment, la botifarra negra.

REVISTA CUINA

portada 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Receptes amb llenega

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

portada 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Receptes amb llenega

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat