Preparació

  1. Talleu la carn a daus, condimenteu-la amb sal i pebre i rostiu-la al forn.
  2. Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet.
  3. Afegiu al sofregit a la carn i deixeu-ho coure durant uns minuts.
  4. Feu una beixamel amb la llet i la farina, afegiu-la a la carn i tritureu-ho tot.
  5. Peleu i talleu les patates a rodelles de 2 o 3 mm, aproximadament.
  6. Coeu-les en abundant oli tebi.
  7. Farciu-les amb la carn picada.
  8. Passeu-les per ou batut i finalment fregiu-les en oli roent.

REVISTA CUINA

portada 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Receptes amb llenega

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

portada 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Receptes amb llenega

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat