Truites naturals i artesanes d'Ametller Origen

Un lot de truites Ametller Origen elaborades d'una en una i amb productes naturals

El lot de truites Ametller Origen inclou la truita de ceba i carbassó, de carxofa i d'albergínia

El lot de truites Ametller Origen inclou la truita de ceba i carbassó, de carxofa i d'albergínia

Ametller Origen elabora les seves truites d'una en una, ja que es cuinen a mà al seu obrador d'Olèrdola. Els productes que s'utilitzen per fer-les provenen de les seves pròpies finques, de manera que tot el procés d'elaboració i comercialització recau en ells mateixos. D'aquesta manera, es garanteix un producte final de qualitat, amb productes naturals i sense colorants ni conservants.

En aquest lot de truites podreu comprovar-ho, gaudint de la truita de carxofa, de ceba i carbassó, i d'albergínia.

 

Quin és el Plat Favorit dels Catalans?
Aquest any, i ja en portem tres, tornem a organitzar 'El Plat Favorit dels Catalans'. Ara, 12 receptes tradicionals d'arreu del país competiran per convertir-se en el vostre plat preferit. En aquesta tercera edició, el concurs es farà entre el 22 d'octubre i el 19 de novembre i es dividirà en quatre fases. En la primera fase (del 22 al 31 d'octubre) competiran els 12 plats. D'aquests, només se'n classificaran quatre, que seran els que s'enfrontaran en les dues semifinals del concurs (la primera serà del 31 d'octubre al 7 de novembre, i, la segona, del 7 al 14 de novembre). La gran final enfrontarà durant una setmana els plats classificats en les dues semifinals. El vencedor es farà públic el dilluns 19 de novembre, cap a les 15.30 h, al Fòrum Gastronòmic de Girona.

Sortegem centenars de premis entre els participants
Com cada any, sortejarem premis cada setmana entre tots els participants. Per optar-hi haureu d'accedir al web amb el vostre usuari i votar pel vostre plat (podreu votar una vegada cada hora), o crear-vos-en un en cas que no en tingueu. A més, aquest 2018 seguirem presents al programa 'Estat de Gràcia', de Catalunya Ràdio. Cada dimecres, el director del CUINA, Josep Sucarrats, anunciarà en directe els guanyadors de cada fase. I si voleu tenir informació actualitzada en qualsevol moment del dia, seguiu-nos a Twitter​ amb l'etiqueta #platfavorit

Ja ho sabeu: voteu i opteu pels premis!

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 221

POSTRES: PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Rebost morat
  • Peix fumat

12 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat