Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La denominació de pop engloba un conjunt d'espècies de mol·luscs tous, entre les quals hi ha el pop comú (Octopus vulgaris) i el popet (Eledone). Són una espècie de gran transcendència en la gastronomia japonesa i mediterrània. Els popets tenen una textura tendra i gustosa i no se'n troben amb abundància. Són poc calòrics, el contingut en proteïnes, colesterol i greix és baix, i tenen una bona requesta gastronòmica. Als populars popets amb ceba, el guisat mariner per excel·lència, cadascú hi pot donar el seu toc personal, des de fer-ne servir les potes en un sushi, a afegir-los en arràs a la cassola, fer un mar i muntanya o saltar-los amb all i julivert.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: