Al receptari podríem trobar infinites versions d’aquesta icona de les postres nord-americanes que els estatsunidencs mengen a qualsevol hora del dia. El més famós, segurament perquè és també el més simple, és el de Nova York. Us convidem a descobrir-ne el secret i us en proposem una versió amb xocolata i ametlles, el de maduixa i un amb sabors exòtics, de coco, llima i puré de mango. Les receptes que us presentem porten gluten, lactosa i no són aptes per a dietes veganes, tot i que sí que ho són per a dietes vegetarianes. Uns dolços potser més saborosos que saludables, però als quals poca gent se'n resisteix.
Cheesecake maduixa
INGREDIENTS
Per a la base:
Per al farcit:
Per al coulis de maduixa:
PREPARACIÓ
Cheesecake de coco
INGREDIENTS
Per a la base:
Per al farcit:
Per al puré de mango:
PREPARACIÓ
Oreo 'cheesecake' Gemma Clofent
INGREDIENTS
Per a un motlle de 22 cm
Per a la base:
Per al pastís
PREPARACIÓ
New York cheesecake Miquel Àngel Roque
INGREDIENTS
Per a la base:
Per al farcit:
PREPARACIÓ
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: