Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  • Per al glacejat: poseu tots els ingredients en un recipient i remeneu-los amb una batedora manual fins que quedin ben combinats.
  • Netegeu les ales de pollastre i poseu-hi una mica de sal. Poseu-les en una safata de forn amb un raig d’oli, salseu-les bé amb la meitat del glacejat i coeu-les 25 min a 200 ºC, Gireu-les i coeu-les 20 min més.
  • Si cal, afegiu una mica més de glacejat sobre les ales, i torneu-les a posar al forn, amb el grill a potència mitjana, 10 min.
  • Retireu la safata del forn i poseu les ales en una safata per servir, acompanyades amb del coriandre picat, les cebes tallades a grills, el pebre d’Alep i una mica de sal en escates. Poseu la salsa sobrant de la cocció en un bol, per poder-les sucar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: