Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu els vasets d’arròs 1 minut al microones. Deixeu refredar l’arròs.
  2. Peleu els tomàquets i el cogombre i els talleu a daus petits. Reserveu.
  3. Piqueu l’alfàbrega i reserveu.
  4. En un bol barregeu l’arròs amb els daus de tomàquet i cogombre, les olives, la mozzarella i l’alfàbrega.
  5. Amaniu amb una mica d’oli d’oliva i salpebreu al gust.
  6. Decoreu amb unes tires fines de ceba de Figueres per sobre i serviu.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: