Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peral pesto vermell: tritureu tots els ingredients. Si no us sentiu segurs amb el túrmix, millor que ho faci un adult. Reserveu-ho.
  2. Traieu les cues de les mongetes tendres i escaldeu-les en aigua bullent, uns 3 min. Com sempre que feu servir els fogons, demaneu que us ajudi un adult. Passats els 3 min, coleu les cues de les mongetes i deixeu-les refredar.
  3. Poseu els ous en una cassoleta, coberts amb aigua, i, quan arrenqui el bull, compteu 10 min. Refresqueu-los i peleu-los.
  4. Barregeu les mongetes amb el blat de moro cuit, les ametlles torrades i la barreja d’enciams.
  5. Amaniu-ho tot bé amb el pesto vermell i acabeu-ho afegint-hi els ous durs tallats. 

El consell

Si ho prefereixes, pots acompanyar l’amanida amb una vinagreta. I, si li vols donar un toc cruixent, per què no proves d’afegir-hi uns trossets de poma? Et quedarà superrefrescant!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto