Preparació
Preparació
- Peral pesto vermell: tritureu tots els ingredients. Si no us sentiu segurs amb el túrmix, millor que ho faci un adult. Reserveu-ho.
- Traieu les cues de les mongetes tendres i escaldeu-les en aigua bullent, uns 3 min. Com sempre que feu servir els fogons, demaneu que us ajudi un adult. Passats els 3 min, coleu les cues de les mongetes i deixeu-les refredar.
- Poseu els ous en una cassoleta, coberts amb aigua, i, quan arrenqui el bull, compteu 10 min. Refresqueu-los i peleu-los.
- Barregeu les mongetes amb el blat de moro cuit, les ametlles torrades i la barreja d’enciams.
- Amaniu-ho tot bé amb el pesto vermell i acabeu-ho afegint-hi els ous durs tallats.
El consell
Si ho prefereixes, pots acompanyar l’amanida amb una vinagreta. I, si li vols donar un toc cruixent, per què no proves d’afegir-hi uns trossets de poma? Et quedarà superrefrescant!