Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Feu bullir aigua en una olla amb la fulla de llorer, la pastanaga i el porro tallats a rodelles i el vi blanc. Quan arrenqui el bull, poseu-hi els bous i deixeu-los coure 15 min. Refredeu-los en aigua i gel i escorreu-los.
  2. Arrenqueu-ne les potes, i, amb un lleuger cop de mà de morter, obriu la closca i traieu-ne les pinces. Separeu la closca superior de l’inferior i separeu la carn comestible. Reserveu la carn i les pinces.
  3. Traieu l’arrel de la ceba i talleu-la fina. Feu el mateix amb els pebrots, amb els tomàquets pelats i les olives de Kalamata, una vegada els hàgiu tret els pinyols.
  4. Poseu 2/3 parts de les verdures en un bol. Afegiu-hi els fesols, la carn del bou, la meitat del porradell i un polsim de sal.
  5. Feu una vinagreta amb la mostassa, el vinagre i l’oli d’oliva. Aboqueu 1/4 part de la vinagreta a la preparació (punt 4).
  6. La part restant de la vinagreta, barregeu-la amb la resta de les verdures.
  7. Feu un cercle amb l’amanida de mongetes i la carn de bou al centre del plat; poseu-hi les pinces al damunt, un xic d’enciams variats als costats, i acabeu-ho amb la vinagreta de les verduretes i un polsim de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto