Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els enciams i els bolets.
  2. Talleu els pedrers confitats d'ànec i escalfeu-los en una paella amb el seu propi greix.
  3. Salteu els bolets amb un raig d'oli.
  4. Munteu l'amanida trencant els enciams amb la mà. Poseu-los delicadament en un piló, traieu les granes de la magrana i poseu-les al damunt de l'amanida juntament amb el codonyat tallat a daus.
  5. Barregeu els bolets amb els pedrers d'ànec i poseu-los al costat de l'amanida.
  6. Amb un pelador de patates, feu flocs de serrat d'ovella i poseu-los al damunt.
  7. Talleu a daus el foie gras i distribuïu-los.
  8. Barregeu 1 dl d'oli amb una cullerada de greix d'ànec i un raig de vinagre. Amaniu-ho i serviu-ho abans que es refredi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: