Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu la quinoa amb aigua.
  2. Coeu la quinoa amb 300 ml d’aigua a foc suau i tapat fins que s’evapori tota l’aigua. Deixeu refredar la quinoa.
  3. Peleu els tomàquets i els talleu a daus petits. Reserveu.
  4. Talleu el carbassó a tires.
  5. En un bol barregeu la quinoa amb els daus de tomàquet, les tires de carbassó, les olives, el formatge feta i salpebreu al gust.
  6. Serviu amb unes tires de tomàquet sec per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: