Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’ànec: talleu-lo a quarts.
  2. Bateu la resta d’ingredients fins aconseguir una base consistent i fina.
  3. Cobriu l’ànec amb la barreja i deixeu-lo marinar 12 h.
  4. Poseu-ho tot en una safata i coeu-ho al vapor 1 h i 30 min.
  5. Traieu els ossos i el suc, i deixeu-ho refredar.
  6. En un wok calent, fregiu la carn just abans de servir-la.
  7. Per al curri vermell: bateu tots els ingredients amb una màquina potent.
  8. Fregiu-ho en un olla a foc mitjà, fins que la pasta elimini el gust d’all cru, 45 min.
  9. Afegiu-hi 80 g de sucre de palma i caramel·litzeu-ho, 10-15 min.
  10. Afegiu-hi una llauna de llet de coco Mai Ploy. Coeu-ho 2 min més i afegiu-hi salsa de peix i llima fresca al gust.

CONSELL
L’ànec ha d’estar molt fred, abans de fregir-lo. Acabeu la recepta amb verdures a la graella, com albergínia i carbassó, o amb làmines de bambú jove. Serviu-ho amb coriandre i alfàbrega tailandesa fresca, arròs gessamí al vapor i cacauets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: