Troba la teva recepta

Preparació

  1. Amb els dits, traieu les escatetes de les sardines. Filetegeu-les, procurant que no hi quedin espines. Passeu-les per l’aixeta, amb aigua freda. Saleu-les i cobriu-les amb el vinagre d’arròs, 20 min.
  2. Traieu-ne el vinagre i renteu les sardines sota l’aixeta, amb aigua freda. Col·loqueules en un recipient amb tapa i cobriu-les amb oli d’oliva fins a l’hora de servir-les. Aguantaran una setmana a la nevera, cobertes d’oli.
  3. Obriu els alvocats, traieu-ne el pinyol i la pela i poseu-los en un recipient, amb el suc de llima, sal i pebre. Aixafeu-los amb una forquilla fins a obtenir una pasta. Afegiu-hi l’escalunya, molt picada, i barregeu-ho bé.
  4. Disposeu una base de crema d’alvocat i els filets de sardina a sobre, tallats en dos. Acabeu-ho amb maduixes i pètals de violeta, unes escates de sal marina i oli d’oliva verge.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

17 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto