Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les verdures a daus molt petits.
  2. En una paellera poseu un rajolí d’oli d’oliva i sofregiu les verdures durant 10 minuts.
  3. Afegiu el tomàquet ratllat i un pessic de sal amb algues i coeu durant 10 minuts més.
  4. Talleu el calamar i les gambes a trossets petits.
  5. Afegiu el calamar i coeu durant 10 minuts.
  6. Afegiu les gambes i coeu durant 2 minuts més.
  7. Afegiu l’arròs i coeu durant 1 minut.
  8. Afegiu caldo de peix progressivament fins a coure l’arròs durant 16 minuts (afegiu més o menys caldo en funció de si voleu l’arròs més sec o un punt caldós).
  9. Deixeu reposar l’arròs durant un parell de minuts.
  10. Serviu l’arròs amb un toc de Sal amb algues Nomen per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: