Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les albergínies a daus molt petits.
  2. En una paella, poseu un rajolí d’oli d’oliva i coeu les albergínies durant 10 minuts. Saleu lleugerament.
  3. Afegiu els tomàquets ratllats i coeu durant 10 minuts més. Salpebreu lleugerament
  4. Afegiu les tàperes, les olives verdes picades, l’orenga i un rajolí de vinagre de vi.
  5. Coeu durant un parell de minuts i reserveu.
  6. Poseu aigua amb sal a bullir i coeu l’arròs durant 10 minuts. El coleu i reserveu.
  7. Munteu el plat disposant una base d’arròs, les verdures a sobre i acabeu amb unes ametlles laminades per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: