Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Confiteu el bacallà: poseu els lloms en un cassó o una paella on hi càpiguen sense estar amuntegats i que quedin justets. Cobriu-ho amb l’oli de gira-sol i afegiu-hi la farigola, el llorer i els alls. Coeu-ho al foc més baix possible, de manera que es confiti molt a poc a poc; veureu que ja està quan se separin les llesques de bacallà.
  2. Per a la salsa: poseu la sobrassada en una paella a foc molt lent, perquè es desfaci. Afegiu-hi la mel i remeneu-ho; mulleu-ho amb unes gotes d’aigua. La sobrassada ha de quedar desfeta, com si fos salsa de tomàquet.
  3. Traieu el bacallà de l’oli i escorreu-lo sobre un paper de cuina; eixugueu-lo bé, amb molta cura que no es desfaci.
  4. Per al puré: poseu el bròquil en una cassó amb una mica de sal i pebre i afegiu-hi la llet, que quedi cobert. Coeu-ho fins que el bròquil estigui tou.
  5. Traieu-la amb una escumadora i tritureu-la (ha de quedar espès).
  6. En un plat, poseu unes cullerades de puré. A sobre, amb la pell cap amunt i de costat, el bacallà. Afegiu-hi unes cullerades de salsa de mel i sobrassada, i els pinyons. Empolseu-ho amb julivert picat i vimi escaldat per donar-li color i refrescar-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: