Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 190 ºC, amb calor a dalt i a baix.
  2. Greixeu un motlle rectangular de plum-cake.
  3. En un bol, piqueu-hi bé els plàtans, però sense que quedin fets un puré. Aquesta és la clau perquè el Banana Bread quedi esponjós, ja que si els plàtans estan totalment aixafats la molla quedarà densa i sense personalitat.
  4. Incorporeu-hi la mel o la pasta de dàtils, l'oli i els ous.
  5. Afegiu-hi la farina de blat barrejada amb el bicarbonat. Com que és complicat tamisar la farina integral, n'hi haurà prou de deixar-la anar i airejar-la amb unes varetes.
  6. Afegiu-hi la llet vegetal i, quan la mescla sigui homogènia, també les nous picades. Reserveu-ne algunes per a la decoració.
  7. Aboqueu la massa al motlle i poseu-hi algunes nous damunt per decorar.
  8. Coeu-ho al forn 40 min, o fins que el Banana Bread estigui daurat i en punxar-lo amb un escuradents aquest surti net.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto