Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 190 ºC, amb calor a dalt i a baix.
  2. Greixeu un motlle rectangular de plum-cake.
  3. En un bol, piqueu-hi bé els plàtans, però sense que quedin fets un puré. Aquesta és la clau perquè el Banana Bread quedi esponjós, ja que si els plàtans estan totalment aixafats la molla quedarà densa i sense personalitat.
  4. Incorporeu-hi la mel o la pasta de dàtils, l'oli i els ous.
  5. Afegiu-hi la farina de blat barrejada amb el bicarbonat. Com que és complicat tamisar la farina integral, n'hi haurà prou de deixar-la anar i airejar-la amb unes varetes.
  6. Afegiu-hi la llet vegetal i, quan la mescla sigui homogènia, també les nous picades. Reserveu-ne algunes per a la decoració.
  7. Aboqueu la massa al motlle i poseu-hi algunes nous damunt per decorar.
  8. Coeu-ho al forn 40 min, o fins que el Banana Bread estigui daurat i en punxar-lo amb un escuradents aquest surti net.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: