Preparació
- Piqueu bé la ceba i l’all. Incorporeu-los en una cassola calenta amb l’oli i coeu-ho a foc suau 7-10 min.
- Netegeu els musclos sota l’aixeta amb aigua freda. Retireu les barbes i les parts adherides a la closca.
- Incorporeu a la cassola una mica de llorer i les nous picades. Coeu-ho 2 min i incorporeu-hi el vi blanc i la meitat del julivert. Remeneu-ho bé, apugeu el foc i deixeu-ho coure 5 min.
- Incorporeu-hi els musclos i doneu-hi un parell de voltes perquè es barregi bé.
- Tapeu-ho i espereu fins que els musclos s’obrin bé, remenant de tant en tant el conjunt perquè la cocció sigui ben uniforme.
- Afegiu-hi una mica de julivert picat. Poseu rodanxes de llimona a cada bol.
CONSELL
També podeu fer els musclos al vapor, de manera que evitareu tot tipus de greix i en conservareu les propietats. Acabeu-ho amb julivert picat o l’herba que més us vingui de gust per refrescar una mica el plat.