Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desosseu el costellam de cabrit i quedeu-vos amb el llom. Talleu-lo a rodelles d’un dit de gruix.
  2. Poseu els talls de cabrit en una plàtera amb un raig d’oli d’oliva, un polsim de sal, pebre rosa, curri i pebre vermell. Remeneu-ho i deixeu-ho marinar 5 min.
  3. Tot seguit, munteu les broquetes intercalant verdures i llom de cabrit.
  4. Prepareu un oli d’herbes amb les fulles de la farigola, el romaní i el marduix. Poseu-hi l’oli restant i deixeu-ho en un lloc tebi uns 25 min.
  5. Prepareu unes bones brases de carbó i poseu-hi a coure les broquetes. La carn ha de quedar rosadeta.
  6. En sortir de les brases, poseu-hi una cullereta d’oli d’herbes.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: