Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Diluïu el miso amb una mica d’aigua.
  2. En un bol barregeu el miso diluït amb el sèsam i els daus de tofu. Deixeu-ho macerar durant un mínim de 30 minuts.
  3. Mentrestant, poseu aigua a bullir amb sal i quan bulli cuineu l’arròs durant 8 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
  4. Talleu la remolatxa i el formatge gorgonzola a daus molt petits.
  5. En un bol barregeu l’arròs amb el julivert sec i el formatge gorgonzola. Reserveu-ho.
  6. Munteu les broquetes de tofu i coeu-les a la planxa amb una mica d’oli d’oliva.
  7. Emplateu-ho disposant les broquetes de tofu a un costat del plat i a l’altre, la guarnició d’arròs amb uns daus de remolatxa per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: