Troba la teva recepta

Preparació

  1. Deixeu el bull en remull a la nevera tota una nit.
  2. Fregueu-lo a consciència amb un raspall fort, renteu-lo i talleu-lo a trossets de 2 x 1 cm.
  3. Escaldeu el bull amb aigua bullent uns 5 min, escorreu-lo i fregueu-lo fort amb les mans a raig d’aixeta; repetiu l’operació fins que l’aigua d’escaldar el bull surti clara i neta.
  4. Poseu una olla al foc amb l’oli i, quan sigui roent, aboqueu-hi la picada deixatada amb una mica més d’oli.
  5. Sofregiu la picada durant 2 min, remenant-ho perquè no es cremi.
  6. Mulleu-ho amb aigua i, quan arrenqui el bull, poseu-hi els trossos de bull; tapeu-ho i deixeu-ho coure fins que el bull sigui tendre.
  7. Afegiu-hi les patates, una mica de sal, la cirereta i els cargols.
  8. Quan quedi poc perquè les patates siguin cuites, poseu-hi les mongetes i remeneu-ho sacsejant l’olla. 
  9. Rectifiqueu-ho de sal i picant.
  10. Ha de quedar una salsa bastant lligada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 feb

Taller de postres amb te matxa

És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto