Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Deixeu el bull en remull a la nevera tota una nit.
  2. Fregueu-lo a consciència amb un raspall fort, renteu-lo i talleu-lo a trossets de 2 x 1 cm.
  3. Escaldeu el bull amb aigua bullent uns 5 min, escorreu-lo i fregueu-lo fort amb les mans a raig d’aixeta; repetiu l’operació fins que l’aigua d’escaldar el bull surti clara i neta.
  4. Poseu una olla al foc amb l’oli i, quan sigui roent, aboqueu-hi la picada deixatada amb una mica més d’oli.
  5. Sofregiu la picada durant 2 min, remenant-ho perquè no es cremi.
  6. Mulleu-ho amb aigua i, quan arrenqui el bull, poseu-hi els trossos de bull; tapeu-ho i deixeu-ho coure fins que el bull sigui tendre.
  7. Afegiu-hi les patates, una mica de sal, la cirereta i els cargols.
  8. Quan quedi poc perquè les patates siguin cuites, poseu-hi les mongetes i remeneu-ho sacsejant l’olla. 
  9. Rectifiqueu-ho de sal i picant.
  10. Ha de quedar una salsa bastant lligada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 272

SENSE COMPLICACIONS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Jordi Asensio i Patricia Nieves

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto