Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu els festucs i el sucre amb un robot de cuina (va molt bé l’accessori de ganivetes del túrmix).
  2. A part, tritureu amb el túrmix les pastanagues i els ous, fins que quedi una crema escumosa. Afegiu-hi els festucs triturats i barregeu-ho bé. Afegiu-hi la farina i el llevat tamisats, la sal, les espècies i la vainilla. Barregeu-ho bé i aboqueu-ho dins un motlle untat amb mantega i farina.
  3. Coeu-ho al forn a 160 ºC els primers 10 min, i a 180 ºC 30 min més. Deixeu-ho refredar i desemmotlleu-ho.
  4. Per a la glaça, foneu tots els ingredients al bany maria i aboqueu-ho ràpidament sobre el pastís. Deixeu endurir la cobertura i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: