Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu els festucs i el sucre amb un robot de cuina (va molt bé l’accessori de ganivetes del túrmix).
  2. A part, tritureu amb el túrmix les pastanagues i els ous, fins que quedi una crema escumosa. Afegiu-hi els festucs triturats i barregeu-ho bé. Afegiu-hi la farina i el llevat tamisats, la sal, les espècies i la vainilla. Barregeu-ho bé i aboqueu-ho dins un motlle untat amb mantega i farina.
  3. Coeu-ho al forn a 160 ºC els primers 10 min, i a 180 ºC 30 min més. Deixeu-ho refredar i desemmotlleu-ho.
  4. Per a la glaça, foneu tots els ingredients al bany maria i aboqueu-ho ràpidament sobre el pastís. Deixeu endurir la cobertura i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: