Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una olla a bullir amb un polsim de sal. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les làmines de pasta i deixeu-les coure. Refredeu-les en aigua freda i poseu-les al damunt d’un paper assecant per treure’n tota l’aigua.
  2. En la mateixa aigua de bullir la pasta, bulliu la cranca 30 min. Una vegada cuita –el temps dependrà de la mida–, deixeu-la refredar i, amb cura, trenqueu-ne la closca i aneu-ne traient tota la carn. Esmicoleu-la.
  3. Piqueu l’albergínia ben fina.
  4. Escaldeu el tomàquet. Refredeu-lo, peleu-lo i traieu-ne les granes. Talleu-lo a daus petits. Feu el mateix amb la remolatxa cuita.
  5. Peleu l’escalunya i talleu-la ben fina.
  6. Prepareu la maionesa de porradell: en un bol, poseu-hi els rovells, el suc de mitja llima i un pols de sal. Barregeu-ho bé i aneu-hi afegint 200 ml d’oli d’oliva. Una vegada tingueu la maionesa ben emulsionada, afegiu-hi el porradell picat molt finament.
  7. En un bol, barregeu-hi l’albergínia, el tomàquet, la remolatxa, la carn de la cranca, l’escalunya, un pols de sal, el porradell picat i la maionesa. Mescleu-ho bé.
  8. Formeu els canelons i poseu-los amb els enciams. Amaniu-los amb una vinagreta d’oli d’oliva, vinagre de Mòdena i mostassa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: