Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu coure al forn les cebes, durant 20 min. Peleu-les, buidant-ne el cor, amb molta cura, perquè quedin rodonetes. Reserveu-les.
  2. En una paella amb oli calent, feu coure la cansalada, els fetges i un xic d’all trinxat. Quan estigui tot ben rosset, afegiu-hi un got de vi blanc i, després de 2 min, el got de nata líquida i els cors de les cebes picats.
  3. Tireu-hi una mica de farina per espessir la barreja i farciu-ne les cebes.
  4. Per sobre, afegiu-hi una mica d’all i julivert, un polsim de pa ratllat i el formatge ratllat.
  5. Gratineu-ho al forn fins que el formatge estigui ben dauradet i cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: