Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els cigrons en remull, amb un xic de bicarbonat, 12 h.
  2. Peleu els llagostins i aprofiteu-ne els caps i les cloves per fer un fumet ràpid: daureu-los amb un raig d’oli i afegiu-hi 1,5 l d’aigua. Bulliu-ho 20 min i coleu-ne el suc resultant.
  3. Coeu els cigrons amb el fumet de llagostins, 1 h.
  4. En una cassola amb un raig d’oli, daureu els llagostins breument i reserveu-los.
  5. En el mateix oli, daureu els alls i el pa i reserveu-ho.
  6. Sofregiu la ceba picada, el pebrot vermell i el tomàquet picat. Afegiu-hi el pebre vermell dolç i retireu-ho del foc. Tritureu-ho amb els alls i el pa fregit.
  7. Salteu els espinacs amb un xic d’oli d’oliva i reserveu-los.
  8. Talleu el bacallà a daus de 2 cm.
  9. A la cassola on heu cuit els cigrons i on queda part del fumet, poseu el triturat de pa i sofregit, els espinacs i el bacallà a daus i coeu-ho 5 min. Afegiu-hi els llagostins i deixeu-ho coure 1 min. Saleu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: