Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la coca: barregeu tots els ingredients fins a obtenir una massa cremosa. Estireu-la sobre un full de silicona o un paper sulfurat, amb l’espàtula, i marqueu-la amb un escuradents, formant rectangles
    de 4 x 15 cm. Poseu-hi les pipes a sobre i enforneu-ho 6 min, a 160 ºC.
  2. Per al carpaccio: poseu els peus de porc a bullir en aigua, amb la guarnició aromàtica i la sal, 3 h. Un cop bullits, deixeu que es temperin, desosseu-los, poseu-los en un motlle, premsats, i poseu-los al congelador.
  3. Per a les carxofes: peleu les carxofes, arrodoniu-les (tornegeu-les) i talleu-les a quarts, després d’haver-les buidat. Poseu-les en un recipient d’acer inoxidable, amb les herbes aromàtiques, l’all, el pebre i la sal, recobertes d’oli i tapades amb paper film, al bany maria, 1 h a 70 ºC.
  4. Per als calamars: talleu els calamars, prèviament congelats, a tires fines, per obtenir una espècie de tallarines.
  5. Per a l’allioli: en un got de batedora, poseu el rovell d’ou, l’all i la sal. Emulsioneu-ho incorporant-hi l’oli a poc a poc, fins a obtenir una consistència espessa.
  6. Traieu la pell de la botifarra negra, feu-ne dauets i tritureu-los amb l’allioli.
  7. Al fons del plat, poseu-hi una pinzellada de crema d’avellanes o d’ametlles, el carpaccio de peus de porc (a làmines fines, tallades a màquina o amb el ganivet) i, a sobre, les carxofes, escorregudes. Continueu amb la coca de pipes i una capa fina d’allioli de botifarra negra.
  8. Acabeu-ho amb les tallarines de calamar, prèviament saltades a la paella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto