Preparació
- Renteu i assequeu l'albergínia, el pebrot vermell i la ceba tendra.
- Poseu-los en una safata folrada amb paper vegetal i pinteu-los amb oli d'oliva.
- Enforneu-ho 20-30 min.
- Deixeu-ho reposar i peleu-ho quan la verdura estigui tèbia o a temperatura ambient.
Per a la massa
- En un bol, barregeu l'oli, la cervesa i el vi i una culleradeta de sal.
- Afegiu-hi la farina i rectifiqueu-ho, si cal, ja que la massa no ha de quedar enganxosa.
- Amasseu-la sobre la taula.
- Emboliqueu-la i deixeu-la reposar 1 h.
- Estireu la massa i esteneu-la a la safata per enfornar-la.
- Afegiu-hi l'escalivada, tireu-hi una mica d'oli d'oliva, sal en escates, pebre i l'herba aromàtica fresca que hàgiu triat.
- Enforneu la coca 20 min o fins que es vegi cruixent, ja que aquesta massa es cou de seguida.