Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu la papada i eixugueu-la. Saleu-la i poseu-la en una cassola alta, coberta amb el llard, els alls, el llorer, la farigola i els grans de pebre. Poseu-la al forn 6 h a 95 ºC.
  2. Mentrestant, poseu al foc una olla amb aigua freda i les orelles de porc netes. Deixeu-les-hi 1 h, que quedin ben cuites i toves.
  3. Quan hagin passat 4 h de la cocció de la papada, incorporeu-hi la botifarra tallada en quatre talls. Deixeu-les coent-se al forn a 95 ºC durant les 2 h restants.
  4. Traieu-les del forn i deixeu-les refredar. Retireu una gran part del greix de la papada i feu talls de 2 cm de gruix.
  5. Poseu les cebes en un cassó al foc amb aigua freda i quan bulli apagueu el foc i escorreu-les. Deixeu-les refredar i peleu-les.
  6. Renteu les pomes, talleu-les a quarts i traieu-ne el cor. Poseu una paella al foc amb la mantega i daureu-les. Retireu-les. A la mateixa paella, poseu-hi les cebes i deixeu-les-hi coure 2 min. Afegiu-hi la mel i el vinagre, que cogui 10 min a foc lent. A l'últim instant, incorporeu-hi els quarts de poma.
  7. Poseu les orelles pintades amb llard del confitat en una plàtera amb les botifarres. Poseu-les al forn 15 min a 180 ºC.
  8. Poseu una paella al foc amb un raig de llard de porc i poseu-hi els talls de papada. Escalfeu-ho a foc mitjà perquè la papada faci una crosta cruixent. Quan estiguin d'una cara, gireu-los i feu la crosta de l'altra banda.
  9. Escalfeu les cebetes amb la poma.
  10. Serviu en un plat el tall de papada cruixent, la botifarra i mitja orella de porc rostida. Acompanyeu-ho de les cebetes glacejades amb la poma. Acabeu-ho amb un polsim de sal en escames.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto