Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol barregeu la beguda d’arròs amb el sucre i les llavors de xia.
  2. Deixeu reposar durant 15 minuts per tal de que les llavors s’inflin.
  3. Talleu les fruites a trossets petits.
  4. Emplateu en una copa disposant una base de la beguda amb la xia i unes quantes fruites a sobre.
  5. Decoreu la copa amb una fulla de menta i serviu.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: