Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les dues cebes i els dos porros i, tot seguit, talleu-los a tires fines.
  2. Poseu una cassola al foc amb la mantega i, quan sigui fosa, poseu-hi la ceba i el porro. Coeu-ho tapat a foc ben suau.
  3. Mentrestant, netegeu els rossinyols i guardeu-ne un grapat per a la guarnició. La resta lamineu-la i afegiu-la a la ceba i el porro. Deixeu-ho coure 5 min.
  4. A continuació, afegiu-hi el brou de gallina al conjunt i deixeu-ho coure 5 min més. Salpebreu-ho.
  5. Passat aquest temps, tritureu-ho, passeu-ho per un colador xinès i rectifiqueu-ho de sal, si és necessari.
  6. Salteu els rossinyols que heu reservat en una paella amb només un raig d’oli d’oliva verge extra.
  7. Incorporeu la crema al bol, poseu els rossinyols saltats al damunt i acabeu-ho de servir amb el porradell picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto