Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu les dues cebes i els dos porros i, tot seguit, talleu-los a tires fines.
  2. Poseu una cassola al foc amb la mantega i, quan sigui fosa, poseu-hi la ceba i el porro. Coeu-ho tapat a foc ben suau.
  3. Mentrestant, netegeu els rossinyols i guardeu-ne un grapat per a la guarnició. La resta lamineu-la i afegiu-la a la ceba i el porro. Deixeu-ho coure 5 min.
  4. A continuació, afegiu-hi el brou de gallina al conjunt i deixeu-ho coure 5 min més. Salpebreu-ho.
  5. Passat aquest temps, tritureu-ho, passeu-ho per un colador xinès i rectifiqueu-ho de sal, si és necessari.
  6. Salteu els rossinyols que heu reservat en una paella amb només un raig d’oli d’oliva verge extra.
  7. Incorporeu la crema al bol, poseu els rossinyols saltats al damunt i acabeu-ho de servir amb el porradell picat.

Més receptes amb Bolets

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

21 jul

II Biofira L'Ecològica de Solsona

Després d’anys de programacions paral·leles, enguany la Setmana del Medi Ambient i la Biofira...

21 jul

TastaQmarca 2018

Enguany és la tercera ocasió en que, amb motiu de la Fira de Sant Jaume, Prats de Lluçanès...

21 jul

Mercat Romà de Iesso 2018

Passeja per Guissona i descobreix de manera lúdica i festiva com podia ser la vida a les ciutats de l’antiga...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto