Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu i talleu la carbassa, la pastanaga, el moniato i una poma a làmines llargues de 3 mm, pinteu-les amb una mica d’oli d’avellanes i enforneu-ho 10 min sobre paper de forn, a 180 ºC.
  2. Obriu el tros de foie gras d’ànec i traieu-li les venes amb l’ajuda d’un ganivet petit. Condimenteu-ho amb una mica de sal, pebre, sucre i el conyac.
  3. Talleu-ho a trossos i tritureu-ho amb l’ajuda d’un túrmix, afegint-hi una mica de brou de pollastre lleugerament calent, fins a obtenir una crema densa. Reserveu-ho.
  4. Sobreposeu al llarg les làmines de carbassa, pastanaga, moniato i poma, intercalades. Amb una mànega de plàstic o dues culleres, formeu una quenelle de crema de foie i poseu-la a sobre de les làmines. Enrotlleu-ho per donar-li forma de caneló.
  5. Traieu les vores del pa d’espècies, trenqueu-lo amb les mans i assequeu-lo al forn, a 140 ºC, 10 min. Quan estigui sec, deixeu-lo refredar i ratlleu-lo.

MUNTATGE

  1. Talleu a dauets molt petits l’altra poma.
  2. Amb un bufador, cremeu la part superior del caneló, després d’haver-hi posat sucre per caramel·litzar-lo.
  3. Poseu el caneló al centre d’un plat, amb el pa d’espècies per sota i la poma a daus per sobre.
  4. Amaniu-ho amb l’oli d’avellanes i acabeu-ho posant-hi les avellanes i, si voleu, les pipes de carbassa.
  5. Podeu substituir el pa d’espècies i servir-ho amb una amanida de brots.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

06 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

07 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

22 nov - 08 des

VII Jornades Gastronòmiques del Romesco

Del 22 de novembre al 8 de desembre, Cambrils celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

08 des

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto