Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu i talleu la carbassa, la pastanaga, el moniato i una poma a làmines llargues de 3 mm, pinteu-les amb una mica d’oli d’avellanes i enforneu-ho 10 min sobre paper de forn, a 180 ºC.
  2. Obriu el tros de foie gras d’ànec i traieu-li les venes amb l’ajuda d’un ganivet petit. Condimenteu-ho amb una mica de sal, pebre, sucre i el conyac.
  3. Talleu-ho a trossos i tritureu-ho amb l’ajuda d’un túrmix, afegint-hi una mica de brou de pollastre lleugerament calent, fins a obtenir una crema densa. Reserveu-ho.
  4. Sobreposeu al llarg les làmines de carbassa, pastanaga, moniato i poma, intercalades. Amb una mànega de plàstic o dues culleres, formeu una quenelle de crema de foie i poseu-la a sobre de les làmines. Enrotlleu-ho per donar-li forma de caneló.
  5. Traieu les vores del pa d’espècies, trenqueu-lo amb les mans i assequeu-lo al forn, a 140 ºC, 10 min. Quan estigui sec, deixeu-lo refredar i ratlleu-lo.

MUNTATGE

  1. Talleu a dauets molt petits l’altra poma.
  2. Amb un bufador, cremeu la part superior del caneló, després d’haver-hi posat sucre per caramel·litzar-lo.
  3. Poseu el caneló al centre d’un plat, amb el pa d’espècies per sota i la poma a daus per sobre.
  4. Amaniu-ho amb l’oli d’avellanes i acabeu-ho posant-hi les avellanes i, si voleu, les pipes de carbassa.
  5. Podeu substituir el pa d’espècies i servir-ho amb una amanida de brots.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 ago

Cicle Biblioteques amb DO Terra Alta

Torna per setena vegada el cicle cultural i vitivinícola Biblioteques amb DO Terra Alta, un projecte que pretén...

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto