Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en una cassola els retalls i els ossos de rap, el porro trossejat i el julivert. Cobriu-ho amb aigua i porteu-ho a ebullició. Escumeu-ho i deixeu-ho coure tapat, a foc lent, 30 min. Apagueu el foc i deixeu-ho infusionar uns minuts, sense destapar-ho. Coleu-ho i reserveu-ho.

  2. En una paella a foc moderat, daureu els alls sencers amb una mica d'oli d'oliva. Afegiu-hi els fideus i daureu-los una mica. Salpebreu-ho i cobriu-ho amb el brou.

  3. Deixeu que bullin uns 5 min i afegiu-hi els trossets de rap salpebrats. Deixeu-ho coure uns 3 o 5 min més, fins que s’evapori el brou, i acabeu-ho de gratinar al forn, 2 min, perquè s'aixequin les puntes dels fideus.
  4. Serviu-ho amb una mica d’allioli en un costat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto