Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al xiitake dashi: en un bol, cobriu els bolets amb aigua. Refrigereu-los una nit. Coleu-ho i reserveu el brou i els bolets, per separat.
  2. Per a les verdures: escaldeu en aigua i sal el manat d’espinacs, sense desfer-lo. Escorreu-lo, refresqueu-lo en aigua freda i espremeu-lo. Talleu-lo a rodelles de 5 cm de gruix, sense aprofitar les arrels.
  3. Peleu la pastanaga i talleu-la a daus. Feu el mateix amb el nap.
  4. Renteu la ceba, talleu-la i reserveu-ne la cua verda; talleu la part blanca a daus.
  5. Traieu els peus dels xiitake i llesqueu-los.
  6. Per al brou: bulliu els ingredients en una cassola. Afegiu-hi la ceba tendra (la part blanca), el nap, la pastanaga i els xiitakes. Coeu-ho 5 min, retirant-ne l’escuma.
  7. Quan les verdures estiguin cuites, afegiu-hi els fideus i separeu-los entre ells per formar una base a la cassola.
  8. Trenqueu els ous i poseu-los a sobre dels fideus, perquè es facin dins de la cassola, amb el brou, 3-4 min. Apagueu
    el foc i empolseu-ho amb la cua de ceba tendra, tallada a rodelles molt fines.
  9. En un bol amb una rodella d’espinacs, serviu la sopa i els fideus. Aromatitzeu-ho amb oli de sèsam o xili picant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: