Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella, fregiu els llenguados salpebrats. Filetegeu-los en quatre meitats i reserveu-les.
  2. En una cassola mitjana, desfeu la mantega i aneu afegint-hi la farina a poc a poc, perquè es lligui sense cremar-se, i afegiu-hi el fumet mentre ho aneu remenant per lligar-ho tot, fins a aconseguir una velouté de peix.
  3. A poc a poc, afegiu-hi la pasta de torró, a foc baix, i lligueu-ho. Reserveu-ho.
  4. Amb el morter, trenqueu-piqueu un torronet i mig d’Agramunt i afegiu-lo a la velouté de peix. Lligueu-ho.
  5. Per a l’emplatat: poseu els filets de llenguado en un plat blanc, respectant la forma del peix. Poseu-hi la salsa velouté de peix per sobre, que cobreixi els filets. Si us agrada un toc cruixent, piqueu l’altra part de torró i afegiu-hi els trossos per sobre. Acabeu-ho amb el pa d’àngel pels voltants.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto