Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la mantega i el sucre fins que quedi cremós i homogeni. Incorporeu-hi l’ou, la sal i les espècies. Incorporeu-hi la farina i barregeu-ho fins que es formi la massa.
  2. Amb l’ajut d’un corró, estireu la massa entre dos papers de forn, d’un gruix d’uns 3 mm. Talleu les galetes amb els tallapastes, marcant-ne la vora exterior i el forat de l’interior. Reserveu la massa al congelador per tal que agafi cos.
  3. Separeu la part exterior de les galetes i reserveu-les al congelador. Recolliu tota la massa sobrant de dins els forats i dels retalls. Formeu una bola, incorporeu-hi el cacau en pols i barregeu-ho fins que quedi ben integrat. Estireu aquesta massa com hem fet abans i marqueu l’interior de les galetes. Reserveu-ho al congelador fins que agafi cos.
  4. Farciu cada forat de les galetes amb l’interior corresponent. Poseu-les sobre un paper de forn i coeu-les a 190 ºC fins que es comencin a daurar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: