Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Feu una maceració prèvia al rostit durant 4 h per entendrir i aromatitzar encara més la carn del gall negre.
  2. A la maceració, poseu-hi el gall trossejat i salpebrat, gairebé tot el vi negre cabernet del Penedès i l'oli d'oliva.
  3. Un cop aromatitzat, coleu el suc de la maceració i poseu-ho tot en una greixonera.
  4. Afegiu-hi sal i pebre al gust i, tot seguit, poseu-ho a rostir al forn a foc lent, mirant en tot moment la cocció i remullant el gall amb el mateix suc en què es cou perquè no quedi eixut.
  5. En una olla a part, poseu el sucre i la resta de l'ampolla del vi negre cabernet i feu-ne una reducció fins que en quedi una textura caramel·litzada. Afegiu-hi les orellanes i coeu-les fins que quedin tovetes.
  6. Serviu el gall negre amb la reducció del vi i les orellanes. Empolseu-ho amb el crumble de fruits secs per degustar els contrastos de sabor. 
El Gat Blau
Amàlia Soler, 120
Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)
Tel. 610 24 37 47
www.elgatblau.com

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Taller de fideuada i arròs negre

Cultura gastronòmica i tradició és el que ens aporten aquests plats que mai passen de moda, sobretot...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto