Preparació
- Netegeu de greix les galtes de vedella.
- Salpebreu-les, marqueu-les a banda i banda en una cassola amb un raig d'oliva i reserveu-les.
- En el mateix recipient on heu cuit les galtes, coeu una cabeça d'alls partida per la meitat amb la ceba i la pastanaga picades molt fines.
- Un cop sigui tot cuit, afegiu-hi un got de vi ranci i reduïu-ho.
- Introduïu-hi les galtes i cobriu-les amb el fons natural de vedella “Chef” de Nestlé Professional.
- Coeu-les al forn amb l'olla tapada 3 hores a 150 ºC.
- Confiteu una cabeça d'alls i el llorer en l'oli d'oliva.
- Escaliveu els pebrots a la flama del foc. Peleu-los, traieu-ne les llavors.
- Deixeu assecar la carn dels pebrots al forn 1 hora a 80 ºC.
- Quan l'oli n'agafi el gust, afegiu-hi la carn dels pebrots i deixeu-ho al forn 2 hores a 80 ºC.
- Coeu les patates amb pell amb aigua i sal, peleu-les i passeu-les pel passapuré.
- Poseu en un cassó les dues beines de vainilla tallades i coeu-les amb una nou de mantega.
- Afegiu-hi l'escalunya tallada a la juliana i deixeu-la suar.
- Traieu les galtes del forn i, un cop fredes, talleu-les en dos trossos.
- Coleu a sobre el líquid de cocció de les galtes i feu-ho reduir a foc lent uns 15 minuts.
- Coleu la salsa resultant i reduïu-la fins a obtenir la textura desitjada.
- Emulsioneu el puré de patata amb l'oli de confitar els pebrots.
- Poseu una mica de puré de patata a un costat del plat, i a l'altra costat una mica de pebrot escalivat.
- Al mig poseu-hi les galtes de vedella, i afegiu per sobre una mica de la salsa.