Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu de greix les galtes de vedella.
  2. Salpebreu-les, marqueu-les a banda i banda en una cassola amb un raig d'oliva i reserveu-les.
  3. En el mateix recipient on heu cuit les galtes, coeu una cabeça d'alls partida per la meitat amb la ceba i la pastanaga picades molt fines.
  4. Un cop sigui tot cuit, afegiu-hi un got de vi ranci i reduïu-ho.
  5. Introduïu-hi les galtes i cobriu-les amb el fons natural de vedella  “Chef” de Nestlé Professional.
  6. Coeu-les al forn amb l'olla tapada 3 hores a 150 ºC.
  7. Confiteu una cabeça d'alls i el llorer en l'oli d'oliva.
  8. Escaliveu els pebrots a la flama del foc. Peleu-los, traieu-ne les llavors.
  9. Deixeu assecar la carn dels pebrots al forn 1 hora a 80 ºC.
  10. Quan l'oli n'agafi el gust, afegiu-hi la carn dels pebrots i deixeu-ho al forn 2 hores a 80 ºC.
  11. Coeu les patates amb pell amb aigua i sal, peleu-les i passeu-les pel passapuré.
  12. Poseu en un cassó les dues beines de vainilla tallades i coeu-les amb una nou de mantega.
  13. Afegiu-hi l'escalunya tallada a la juliana i deixeu-la suar.
  14. Traieu les galtes del forn i, un cop fredes, talleu-les en dos trossos.
  15. Coleu a sobre el líquid de cocció de les galtes i feu-ho reduir a foc lent uns 15 minuts.
  16. Coleu la salsa resultant i reduïu-la fins a obtenir la textura desitjada.
  17. Emulsioneu el puré de patata amb l'oli de confitar els pebrots.
  18. Poseu una mica de puré de patata a un costat del plat, i a l'altra costat una mica de pebrot escalivat. 
  19. Al mig poseu-hi les galtes de vedella, i afegiu per sobre una mica de la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: